Home > Bowlingtips > Bowlingresa

Bowlingresa

April 21st, 2013

Visste du att det faktiskt är möjligt att göra bowlingresor idag? Ta med hela familjen på en härlig semestervecka eller en weekend och spela bowling hela dagarna.

Semester är härligt och semester tillsammans med bowling är naturligtvis ännu bättre för oss som är fast för bowling. Det finns idag möjlighet att kombinera sin semestertripp med bowling på flera orter i Sverige. Visst kan man spela bowling på alla orter man reser till i stort sett. Det finns idag bowling-hallar i alla större städer. Det kan dock vara lite krångligt när man kommer till en ny ort att direkt hitta bowlinghallen. Så, varför inte bo på ett hotell som har bowling som tema? Ett sådant hotell vi kan tipsa om är Bowlinn i Västerås. Detta hotell drivs av Jan och Elisabeth Larsson som båda är inbitna bowlare. Så ta med hela familjen till Bowlinn för en riktigt härlig semester!

Bowlinn är ett litet värdshus med enbart 12 hotellrum vilket gör att det blir en familjär och hemtrevlig stämning på hotellet. Frukost ingår alltid i priset och det finns också en restaurang på värdshuset som serverar mycket god mat. Man behöver alltså inte rusa runt i Västerås och leta efter restauranger på kvällarna. Det är bara att lugnt ägna sig åt sina bowlingmatcher och sedan gå och äta i Bowlinns restaurang på kvällarna.

Det har idag blivit mycket populärt med aktiv semester. Det är nog så att vi sitter för mycket stilla på våra jobb i det dagliga livet och det gör att vi har behov av att röra på oss då vi blir lediga. Bowling är en härlig motionsform och det är trevligt att man kan göra det tillsammans med alla familjemedlemmar. Det är inte alltid så lätt att ta med en femåring på en fjällvandring eller för att klättra uppför berg, men bowla kan de! Därför är en bowlingsemester verkligen att rekommendera för den bowlingintresserade familjen.

 

Categories: Bowlingtips Tags: