Home > Bowlingtips > Fotboll och Bowling – En perfekt säsongsavslutning

Fotboll och Bowling – En perfekt säsongsavslutning

July 3rd, 2013

När säsongen är kommen till sin ända och det är dags att runda av, så kan det vara trevligt att hålla en trevlig avslutning för alla klubbmedlemmar. Beroende på åldersspannet i klubben så finns det naturligtvis lite olika vägar att gå, här får du några tips på festligheter.

För de yngre – Discobowling

I en klubb där det finns en blomstrande ungdomsverksamhet så kan det ju vara passande att dela upp säsongsavslutningen så att de unga får sin, och seniorerna får sin. I det här förslaget som är för det unga så föreslår vi det enkla och festliga med att släcka ned bowlinghallen och slå igång discobelysningen. Nu är det inte alla anläggningar som har detta i sitt utbud, men det är sällan långt till närmsta innehavande hall. Lägg därtill hamburgermiddag efter avslutad minitävling bland deltagarna, samt en, alltid så uppskattad, prisutdelning, och ni har avklarat en lyckad tillställning.

Bowling och fotboll – för seniorerna

Discobowling kan måhända vara en vinnare även för de äldre klubbmedlemmarna, men oftast brukar dessa avslutningar ha en lite annorlunda karaktär. Vårt förslag är att göra avslutningen till en blandning mellan en tävling och en fest. Vi tänker oss att det startar med en interntävling av lekfullare karaktär, men ändå med en poängräkning som senare under kvällen kommer att spela roll. För tanken är att dessa poäng tas med till nästa moment.Nästa moment är middag på en sportbar, om nu inte bowlinghallen själv har sådana faciliteter. Tävlingsmomentet i det hela blir helt enkelt, för de som vill, att lägga ett spel på en eller flera fotbollsmatcher som visas på tv:n under middagen. Endera internt, eller via ett spelbolag. När middag och matcher är slut, så räknas antalet rätt ihop tillsammans med den placeringspoäng som bowlingmomentet gav, och en vinnare kan utses. Lämpliga pris utdelas sen till vinnarna. 

Categories: Bowlingtips Tags: